Verenigingen

De onderstaande verenigingen en sportschool hebben het initiatief genomen om gezamenlijk tot het Vitaal Hanzepark te komen. Zij stellen vrijwilligers, materialen, kennis en financiële middelen beschikbaar om het Vitaal Hanzepark inclusief het openlucht theater te realiseren.

Zutphense voetbalvereniging AZC

Zvv AZC (ongeveer 900 leden) heeft de beschikking over 1 grasveld, 1 kunstgrasveld en 1 hybride veld. Ook ligt er nog een omheind voetbalcourt met kunstgras (35 bij 23 meter groot).Het KJH court is eigendom van de SSH. Achter de velden 2 en 3 ligt een oefenstrook van gras (achter veld 2) en hybride (achter veld 3).

Op het terrein staat een gebouw waarin acht kleedkamers, een scheidsrechterruimte, diverse hokken, een kantine, diverse toiletgroepen en op de bovenverdieping een wedstrijdsecretariaat en een bestuurskamer zijn gevestigd. Op het terrein zijn ook nog enkele opslag hokken en containers aanwezig.

De velden en de gebouwen zijn in beheer bij stichting sportvoorziening Hanzepark (SSH)
www.azczutphen.nl

Atletiekvereniging Hanzesport

Atletiekvereniging Hanzesport (ongeveer 480 leden) heeft een complete (wedstrijd) atletiekbaan voor alle atletiekonderdelen hardlopen, werpen (kogel, discus, speer, etc.) en springen (hoog, ver en polsstokhoogspringen).

Op het terrein staat het clubhuis met daarin twee kleedkamers, een toiletgroep een krachthonk en een kantine met terras.
Op het terrein is ook een grote bult bedekt met gras die gebruikt wordt voor verschillende trainingen. Onder deze bult zit de opslag van materialen. Achter en naast de bult is een grote trainingsstrook van gras aanwezig.
De atletiekbaan en gebouwen zijn in beheer bij Stichting Atletiek Accommodatie Zutphen (SAAZ).
www.hanzesport.nl

Scouting Karel Doorman

Scouting Karel Doorman (120 leden) heeft op haar eigen terrein de beschikking over een gebouw met verschillende ruimtes, een buitenruimte (grasveld) en een kampvuurkuil.
Het terrein en de gebouwen zijn in beheer bij de beheerstichting van de scouting; Stichting het van Oeverenhuis. (SHVO).
www.scoutingkdg.nl

Sportschool Personall Fit

Sportschool Personall Fit (ongeveer 160 leden) is gelegen tegenover de scouting. Zij is gehuisvest in een klein gebouw waar verschillende fitnesstoestellen staan waar men personal trainingen aanbiedt. Personall Fit is een commerciële organisatie.
www.personallfit.nl