Beweegpark

Het bestaande sportpark wordt in fases uitgebreid naar het Vitaal Hanzepark. We vinden het belangrijk om voor alle leeftijdscategorieën aanbod te creëren.
De eerste fase is inmiddels gerealiseerd. Voor de overige fases zijn we nog op zoek naar bedrijven, instellingen, fondsen die ons kunnen helpen.

Fase 1:

  • Aanleg van een bootcamp parcours met diverse calisthenics toestellen die met name geschikt zijn voor (jong) volwassenen.

Klik hier voor een overzicht van de toestellen.

  • Aanleg van een multifunctioneel sportcourt waarop men kan voetballen, volleyballen, basketballen, badmintonnen en hockeyen.
  • Aanleg van 2 Jeu de Boules banen

Jeu de boulesbaan

  • Aanleg van een beweegtuin voor senioren

Door het plaatsen van speciale outdoor fitness toestellen voor senioren willen we de ouderen uit de wijk Noordveen de mogelijkheid bieden om in beweging te komen/te blijven.

Fase 2:

In 2023 willen we het Vitaal Hanzepark uitbreiden met uitdagende beweegtoestellen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Fase 3:

Naar behoefte willen we de beweegtuin voor senioren en het bootcampparcours uitbreiden met extra toestellen.

Fase 4:

Beweegroutes vanuit de wijk naar Vitaal Hanzepark.
Door plaatsing van beweeg en speel toestellen in de wijk Noordveen willen we beweegroutes door de wijk creëren. Start en eindpunt van deze routes is Vitaal Hanzepark

Eten en drinken

In de kantines en/of het terras van atletiekvereniging Hanzesport en Zvv AZC bieden we de bezoekers van Vitaal Hanzepark de mogelijkheid om wat te drinken of te eten.